De beste livemuziek van Groningen.

Al jarenlang, sinds de openingsjaren organiseren wij bij Buckshot Café elke zondag livemuziek. Wekelijks bezorgen wij jullie een middag en avond vol gezelligheid, onder het genot van een drankje en wisselende muziekstijlen

Formule 1 op groot scherm.

Omdat wij zelf in het café ook sportliefhebbers zijn zenden we elke zondag de race en geregeld ook de kwalificatie van de formule 1 uit op groot scherm in onze bovenzaal. Voor de echte fans in Groningen is het heerlijk genieten met een biertje en een bitterbal, of voor de vroege races met een ontbijtje!

Laat je eigen sound horen met de open mic!

Maandelijks, op de vierde maandag van de maand, organiseren wij onze open mic. Lekker laagdrempelig is dit ideaal voor (beginnende) singer-songwriters of poëten om covers of eigen werk te laten horen. Indien nodig ondersteund door ons vaste duo op gitaar is er van alles mogelijk en zorgt het altijd voor een relaxte, muzikale en intieme avond!

Wekelijkse pubquizzen, ook voor bedrijven.

Tevens hebben wij wekelijks onze eigen pubquiz van dochterbedrijf Northern Sky Events in Buckshot Café. Meer over deze quizzen valt hier te lezen.

Ook voor personeelsfeestje of bedrijfsuitje is het mogelijk om deze evenementen te organiseren in ons café, of zelfs op een externe locatie! In combinatie met onze buren van Grand Café Mr. Bakels is het zelfs mogelijk om een quiz of crazy 88 te combineren met een diner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!