zondag
23
juli
16:30
Have a Break
Trio ‘Have A Break’ (Cherryl Tuasuun – vocals, Koen Jongsma – guitar, vocals en Han Latupeirissa – percussion) speelt semi akoestisch nummers van onder andere Anouk, Stevie Wonder, India Arie, Gavin Degraw, Bonnie Raitt, John Mayer, Adèle, Maroon 5, Michael Jackson en Amy Winehouse. Van lekkere mellow soul to stevige powerballads en funky grooves, een heerlijke mix voor je vrije zondagmiddag.

 

zondag
30
juli
16:30
Los Cascos
Latin-Popband Los Cascos speelt een mix van covers en eigen nummers. Maar noem ze geen salsaband, ze doen hun best om juist salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de andere ritmes zoals cumbia en de verschillende rumbastijlen. Wij zetten de mojito’s alvast koud!

 

zondag
06
aug
16:30
Phela
Phela (ze heet eigenlijk Raphaela) is een Duitse singer songwriter en violist. Haar Duitstalige liedjes gaan over de zin van het leven en de geur van lavendel, wezenlijke onderwerpen dus… Phela bracht haar eerste album uit bij Sony, en werkt aan haar tweede. Deze show in de Buck is een van de vele van haar “Weit-Weg” Tour.

 

zondag
13
aug
16:30
Dockter & The Biggs
Pulp Fiction meets Postmodern Jukebox! Say what? Dockter & The Biggs is een energieke band met topmusici, 8 man sterk met vlammende blazers, een all-star ritmesectie en hot vocals. Het podium is (letterlijk) te klein voor dit knallende bandje, ze noemen zichzelf een golfslagbad van rockabilly, surf, swing en meer. Wij verheugen ons erop!

 

zondag
20
aug
16:30
Dear Joe
Dear Joe is eigenlijk een mislukte punkband… want dat was wat oprichters Joel en Harald voor ogen hadden toen ze de band begonnen in 2010. Inmiddels is deze Zweedse Indiepop geen onbekende meer in Groningen want al eerder namen ze de Buck op in hun tourschema. Met hun bijzondere melodieën, elektronische accenten en meeslepende outro’s is een optreden van Dear Joe een feestje voor je oren.

 

zondag
27
aug
16:30
Koos Wiltenburg & Friends
(Contra)bassist Koos Wiltenburg staat regelmatig met wisselende bezettingen bij ons op het podium. Topbezettingen zijn het, met musici met een stevige staat van dienst. En altijd voert jazz de boventoon, heerlijke muziek voor een mooie zondagmiddag.

 

Boekingen

Wij hebben iedere zondag live-muziek, van jazz tot funk, en van soul tot blues. Denk jij dat jouw band geschikt is om bij ons te spelen? Stuur je materiaal naar info@buckshotcafe.nl. Als wij ook van mening zijn dat jouw muziek past binnen ons concept van de zondagmiddagen, dan nemen wij contact met je op. NB: bellen naar het nummer van Buckshot Café heeft geen zin omdat de boeker niet aanwezig is.