zondag
27
aug
16:30
Sessiebon
(Contra)bassist Koos Wiltenburg staat regelmatig met wisselende bezettingen bij ons op het podium. Topbezettingen zijn het, met musici met een stevige staat van dienst. En altijd voert jazz de boventoon, heerlijke muziek voor een mooie zondagmiddag.

 

zondag
03
sept
16:30
Miss G

Even genoeg van schreeuwende Adele of Beyoncé sound­ alikes, scheurende gitaren of die eeuwig durende, dreunende hiphop beats? Miss­G komt als een welkome afwisseling in het muzikale landschap van de hedendaagse popmuziek. Opgericht door de Italiaanse zangeres Loredana Guglielmi en bassist/componist Dave de Jong met één doel voor ogen: hun passie voor de acid jazz vorm te geven in een eigen concept, stijl en geluid.

 

zondag
10
sept
16:30
Inge van Calkar

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Gaandeweg is haar smaak, stijl en aanpak veranderd. Dan kun je wel stug door blijven gaan op de oude voet, maar de verlokkingen van een nieuwe richting zijn veel interessanter. Die innerlijke stem moest ze gewoon volgen voor komende album. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een elektronica injectie meekregen. Welkom in de alternative pop van Inge van Calkar.

 

zondag
17
sept
16:30
Jack and Blue

Songs uit de seventies zijn de grootste leverancier voor het repertoire. Meer en vooral minder bekende nummers van the Doors, Lou Reed, the Rolling Stones, JJ Cale, CSN&Y, Bowie, Iggy Pop, Bob Dylan, the Eagles, etc. Een toenemend aantal eigen nummers completeren de sets. Jack & Blue bestaat uit Wiro Jacobs op contrabas en zang en Jelle Blauw op zang, gitaar en mondharmonica.

 

zondag
24
sept
16:30
Old School Band

Sinds hun ontmoeting op de kleuterschool speelden gitarist en componist Marnix Busstra en bassist Norbert Sollewijn Gelpke al samen in vele bandjes. Met drummer Mark Stoop en toetsenist Eric van de Bovenkamp vormen ze nu Marnix Busstra’s Old School Band. Toegespitst op de specifieke stijl en kwaliteit van deze vier topmuzikanten schreef Busstra nieuw repertoire voor dit jazzkwartet. Met alle ruimte voor de grooves van drummer Mark en bassist Norbert, de creatieve ritmes van toetsenist Eric en de unieke gitaarsolo’s van Marnix. Eersteklas jazz met een stevige portie funk: Old School op z’n best.

 

Boekingen

Wij hebben iedere zondag live-muziek, van jazz tot funk, en van soul tot blues. Denk jij dat jouw band geschikt is om bij ons te spelen? Stuur je materiaal naar info@buckshotcafe.nl. Als wij ook van mening zijn dat jouw muziek past binnen ons concept van de zondagmiddagen, dan nemen wij contact met je op. NB: bellen naar het nummer van Buckshot Café heeft geen zin omdat de boeker niet aanwezig is.