zondag
05
maart
16:30

 

Adedeji Adetayo

Afreekanism

Deji komt oorspronkelijk uit Nigeria, woonde een tijd in Groningen en inmiddels is hij gesetteld in Griekenland. Hij kwam naar Groningen om jazz te studeren aan het conservatorium en die stijl mengt hij met soul, funk en Afrikaaanse ritmes tot Afreekanism. Zijn derde plaat komt binnenkort uit en hij tourt door Nederland, Europa en Afrika om deze plaat te promoten.

www.adedejiadetayo.com

 

 

zondag
12
maart
16:30

 

The Curb

funky grooves

The Curb is de nieuwe 6-koppige band van de Leeuwarder zanger Nando, toetsenist Paul, drummer Michiel, gitarist Alex, basgitarist Haske en op saxofoon Mr.Tim de Vries. Wie zanger Nando kent weet natuurlijk dat de band allerlei hits van Prince gaat spelen, Lets go crazy, Musicology, Sexy Motherfucker, 1999, Purple Rain…Maar ook James Brown, Tina Turner, Joss Stone, Bob Marley, Marvin Gaye, Aretha Franklin, Otis Redding en veel meer komt voorbij. 

 

 

zaterdag
18
maart
22:00

 

Classics Party
featuring DJ FunkJunk

DJ FunkJunk draait de lekkerste dance classics, zodat jij weer eens lekker ouderwets kunt swingen.
Uiteraard gratis toegang!

 

 

zondag
19
maart
16:30

 

Boogiemaster Company

Rode draad in de muziek van Boogiemaster Company is, je raadt het al, de boogie woogie. Redelijk uptempo, lekkere solo’s met een hoofdrol voor de piano en veel interactie met het publiek, probeer maar eens stil te blijven staan!

 

 

zondag
26
maart
16:30

 

Mac Betty

Macbetty mixt soul, funk en rhythm & blues op hoogst eigen wijze tot een groovende show, die slechts één doel dient: het dak eraf!  Macbetty covert het dansbare idioom van de jaren 60 en 70, van Aretha Franklin, via The Meters, tot Bill Withers, maar speelt ook eigen werk dat daardoor is geïnspireerd.
Zo caleidoscopisch als het repertoire, zo divers is de line-up van de band. De bandleden zijn afkomstig uit alle muzikale windstreken en deelden ondermeer de podia met Arthur Conley, Jan Akkerman, Barrelhouse en Adje van den Berg.

Macbetty is:  Inki de Jonge: zang, Theo Houtkoop: gitaar en zang, Jaap Stegeman: keyboards, Jan van Dijk: bas en Bram van der Land: drums

www.facebook.com/www.bigmacbetty.nl

 

 

Boekingen

Wij hebben iedere zondag live-muziek, van jazz tot funk, en van soul tot blues. Denk jij dat jouw band geschikt is om bij ons te spelen? Stuur je materiaal naar info@buckshotcafe.nl. Als wij ook van mening zijn dat jouw muziek past binnen ons concept van de zondagmiddagen, dan nemen wij contact met je op. NB: bellen naar het nummer van Buckshot Café heeft geen zin omdat de boeker niet aanwezig is.