zondag
05
febr
16:30

 

Bag of Bones

bluesrock

Bag of Bones brengt bluesrock in de geest van Hendrix, Eric Gales ect. Bassist Daniel Lottersberger en drummer Satin Kalpoe voorzien in strakke, hypnotiserende grooves. Elco Jongkind blaast het vuur aan met zijn gitaar, soms smeulend, soms met vlammen tot aan het plafond, maar geen moment zonder spanning op de boog, een zeldzame gave.
Het internationale trio, met standplaats Den Haag, brengt voornamelijk eigen werk. Tussendoor eren ze hun grote helden, maar nooit zonder de covers een eigen creatieve twist te geven. Ze hebben de skills ervoor; alle muzikanten verdienen het etiket virtuoos, maar het mooie is dat ze er niet mee te koop lopen. De focus is strak op het samenspel. Op het podium, zoekend naar de essentie. Yes sir, like a bag of bones.

www.bagofbones.nl

 

 

zondag
12
febr
16:30

 

Friction and
the Roots Drivers

reggae

Heerlijke Reggae, Caraïbische vibes, onweerstaanbare Afrobeats, een ijzersterke band en een charismatische frontman die elk publiek voor zich weet te winnen; kortom: de ultieme feelgoodband!

 

 

zondag
19
febr
16:30

 

B4
Bult’s Boogie ’n Blues Band

Bult’s Boogie and Bluesband. Beter wordt het niet. Zo eens per jaar dendert dit clubje topmuzikanten door de Buck. Vrienden zijn het, van elkaar, van ons en van iedereen in de zaal. Man wat verheugen wij ons erop om Nick, Andre, Wietze en Bob weer eens een lekker potje te horen grooven!

facebook.com/mmmmboogie

 

 

Boekingen

Wij hebben iedere zondag live-muziek, van jazz tot funk, en van soul tot blues. Denk jij dat jouw band geschikt is om bij ons te spelen? Stuur je materiaal naar info@buckshotcafe.nl. Als wij ook van mening zijn dat jouw muziek past binnen ons concept van de zondagmiddagen, dan nemen wij contact met je op. NB: bellen naar het nummer van Buckshot Café heeft geen zin omdat de boeker niet aanwezig is.